Natan 2020-21: Koninklijke dameskleding
Frontpage natan zomer 2020 hb mode

Natan Couture

Koninklijk


 

Natan Couture eigenaar en ontwerper Edouard Vermeulen ontwerpt voor diverse koninklijke huizen, waaronder onze eigen Nederlandse Koningin Maxima, zoals te zien is op de site: Modekoningin Maxima

 

Natan mode heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid, een bron van vrouwelijkheid en verfijning gecreëerd. De rijkdom van de materialen geeft zuiverheid van de eenvoud van vormen. Een stijl resoluut aangepast aan de actieve en geraffineerde vrouw van nu.

 

De rechterhand van Eduard is Gloria Barudy Vasquez. Zij heeft een eigen kijk op Fashion op het hoogste niveau en is verantwoordelijk voor de lijn Edition 5. 

 

Natan kleding bestaat in alle lijnen uit prachtige kleding van mooie rijke materialen en een geweldige vrouwlijke pasvorm die nutuurlijk erg mooi uit komt bij de jurken van Natan, zoals ook te zien is in de collectie van Lente-Zomer 2020.

 

De collectie van het Natan Modehuis bij HB MODE bestaat uit onze eigen selectie van de twee lijnen Natan Edition 5 en Natan Couture, maar ook de schoenen en handtassen van Natan zijn bij HB MODE te vinden.

 

natan hb mode ommen fashion 

Webshop

Nu ook te bestellen via onze webshop:

 

Exclusieve Damesmode

Natan Herfst-Winter 2020-2021

Natan Lente-Zomer 2020

Foto impressie Natan Zomer 2020

Niet alles is te zien in de webshop. De onderstaande impressie geeft u een idee wat u bij HB MODE kunt verwachten.

Kom veilig kijken!

Webshop

Nu ook te bestellen via onze webshop:

 

Exclusieve Damesmode

Meer te zien op de Modeshow Najaar-Winter 2019-2020