Natan 2022: Koninklijke dameskleding
Frontpage natan zomer 2020 hb mode

Natan Couture

Koninklijk


 

Natan Couture eigenaar en ontwerper Edouard Vermeulen ontwerpt voor diverse koninklijke huizen, waaronder onze eigen Nederlandse Koningin Maxima, zoals te zien is op de site: Modekoningin Maxima

 

Natan mode heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid, een bron van vrouwelijkheid en verfijning gecreëerd. De rijkdom van de materialen geeft zuiverheid van de eenvoud van vormen. Een stijl aangepast aan de actieve en geraffineerde vrouw van nu.

 

De rechterhand van Eduard is Gloria Barudy Vasquez. Zij heeft een eigen kijk op Fashion op het hoogste niveau en is verantwoordelijk voor de lijn Edition 5. 

 

Natan kleding bestaat in alle lijnen uit prachtige kleding van mooie rijke materialen en een geweldige vrouwlijke pasvorm die nutuurlijk erg mooi uit komt bij de jurken van Natan, zoals ook te zien is in de collectie van Zomer 2021.

 

De collectie van het Natan Modehuis bij HB MODE bestaat uit onze eigen selectie van de twee lijnen Natan Edition 5 en Natan Couture, maar ook de schoenen en handtassen van Natan zijn bij HB MODE te vinden.

 natan hb mode ommen fashion 

Natan herfst/winter 2021-2022

Natan zomer 2021