Natan 2023: Koninklijke dameskleding
Frontpage natan zomer 2020 hb mode

Natan Couture

Koninklijk


 

Natan, het modehuis van de vooraanstaande modeontwerper Edouard Vermeulen en van onze eigen Nederlandse Koningin Maxima, zoals te zien is op de site: Modekoningin Maxima .

 

De rechterhand van Eduard is Gloria Barudy Vasquez. Zij heeft een eigen kijk op Fashion op het hoogste niveau en is verantwoordelijk voor de lijn Edition 5. 

 

Modehuis Natan heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid, een bron van vrouwelijkheid en verfijning gecreëerd. De rijkdom van de materialen geeft zuiverheid van de eenvoud van vormen. Een stijl aangepast aan de actieve en geraffineerde vrouw van nu.

 

De kleding van Natan is niet alleen stijlvol en elegant, maar ook duurzaam. Het merk hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en gebruikt alleen de beste materialen die op een verantwoorde manier worden verkregen.

 

Natan heeft een aparte touch, die niet altijd gemakkelijk in woorden te vatten is, maar die het dragen des te interessanter maakt. Het is alsof elk kledingstuk van Natan een eigen verhaal heeft, met een unieke twist. Het is high-end mode, exclusief en toch heel draagbaar. Daarom zijn wij trots om u dit unieke merk in onze shop te presenteren. Door het bieden van de beste klantenservice helpen wij u bij het shoppen van de mooiste dameskleding en geven u keer op keer een prettige winkelervaring!

 

Natan kleding bestaat in alle lijnen uit prachtige kleding van mooie rijke materialen en een geweldige vrouwlijke pasvorm die natuurlijk erg mooi uit komt bij de jurken van Natan, zoals ook te zien is in de collectie van Zomer 2023.

 

De collectie van Natan is niet alleen bij Natan in Amsterdam te zien maar ook bij HB MODE. De collectie Natan bij HB MODE in Ommen is echt anders en bestaat uit onze eigen selectie van de twee lijnen Natan Edition 5 en Natan Couture. , maar ook de schoenen en handtassen van Natan zijn bij HB MODE te vinden.

 

Natan: Belgisch vakmanschap bij HB MODE

 

 natan hb mode ommen fashion 

Natan Najaar-Winter 2023-2024

Natan voorjaar-zomer 2023

Natan winter 2022